Project

Godsheide Dorp

Hasselt

Leef je graag in een modern vormgegeven woning, of voel je je meer thuis in een klassieke bouwstijl? In Godsheide woon je precies zoals jij het wilt. Want hier verrijst een kleinschalige, maar ruim opgezette woonomgeving met verschillende types nieuwbouwwoningen in harmonie met de bestaande bebouwing. Momenteel is alles verkocht in Godsheide Dorp. Hou zeker onze website in de gaten voor nieuw aanbod!


Beste van twee werelden
Houd je van het platteland, maar waardeer je ook de gemakken van de stad? Godsheide ligt pal in de dorpskern en vlak bij het centrum van Hasselt. In het dorp neemt het plattelandsleven al eeuwenlang zijn beloop. Hier geniet je elke dag van de rust, de natuur en de dorpse sfeer van ons-kent-ons. Maar stap je op de fiets of in de auto? Dan sta je in een oogwenk op de Grote Markt van Hasselt. Het beste van twee werelden, in een dorp bij de stad.

Mooi én energievriendelijk
De landelijke charme van Godsheide komt ook tot uitdrukking in de architectuur van de nieuwbouwwoningen. De ontwerpen hebben typische zadeldaken en robuuste, ambachtelijke materialen, zoals de traditionele baksteen en gebakken dakpannen. Comfortabel wonen en toch nauwelijks energie verbruiken? Zeker in Godsheide. Want alle woningen krijgen het BEN-certificaat, wat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal’. Daarmee lopen we voorop, want het keurmerk is pas in 2022 voor nieuwbouw verplicht.

Meer info?
Wil je meer info over de afwerking? Over de planning van de werken? Kolmont geeft je met plezier meer informatie. Zo kies jij met kennis van zaken je nieuwe thuis. Neem zeker al eens een kijkje op https://godsheidedorp.be/ 

Kleinstraat 1, Hasselt
Tijdloze landhuizen
Alle woningen zijn verkocht. Binnenkort nieuw aanbod!
Vrijstaande herenwoningen
Alle woningen zijn verkocht. Binnenkort nieuw aanbod!

Meer weten over Godsheide Dorp?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.