Project

Godsheide Dorp

Hasselt12 woningen

Woon je graag in een modern vormgegeven woning, of voel je je meer thuis in een traditionele bouwstijl? In Godsheide woon je precies zoals jij het wilt. Want hier verrijst een kleinschalige, maar ruim opgezette woonomgeving met verschillende types nieuwbouwwoningen in harmonie met de bestaande bebouwing.

Beste van twee werelden
Pal in de dorpskern en vlak bij het centrum van Hasselt. Houd je van het platteland, maar waardeer je ook de gemakken van de stad? In Godsheide combineer je het moeiteloos. In het dorp neemt het plattelandsleven al eeuwenlang zijn beloop. Hier geniet je elke dag van de rust, de natuur en de dorpse sfeer van ons-kent-ons. Maar stap op de fiets of in de auto, en je staat in een oogwenk op de Grote Markt van Hasselt. Het beste van twee werelden, in een dorp bij de stad.

Mooi én energievriendelijk
De landelijke charme van Godsheide komt ook tot uitdrukking in de architectuur van de nieuwbouwwoningen. De ontwerpen worden gekenmerkt door de typische zadeldaken en het gebruik van robuuste, ambachtelijke materialen, zoals de traditionele baksteen en gebakken dakpannen. Comfortabel wonen en toch nauwelijks energie verbruiken? Dat kan in Godsheide. Want alle woningen krijgen het BEN-certificaat, wat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal’. Daarmee lopen we voorop, want het keurmerk is pas in 2022 voor nieuwbouw verplicht.

Meer info?
Wil je meer info over de afwerking? Over de planning van de werken? Kolmont geeft je met plezier meer informatie. Zo kies jij met kennis van zaken je nieuwe thuis. Neem zeker al eens een kijkje op https://godsheidedorp.be/ 

Kleinstraat 1, Hasselt
* excl. BTW, registratierechten en notariskosten.
Vg / Gdv / Gvkr / Vv
Tijdloze landhuizen - woningen
Alle woningen zijn verkocht.
Vrijstaande herenwoningen - woningen
Alle woningen zijn verkocht.

Meer weten over Godsheide Dorp?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.