Project

Kapertoren

Hasselt

Het toppunt van stadswonen
Een hippe toren ingeplant in het stadsgroen van het Hasseltse Kapermolenpark, op wandelafstand van het bruisende centrum. Maar vooral: een ongezien woonconcept met een groot communitygevoel. Met gemeenschappelijke ruimtes waar generaties elkaar ontmoeten. En bewoners samen nieuwe levenservaringen opdoen. Kapertoren is uniek. Voor studenten, docenten en iedereen die houdt van het stadsleven.

Urban parkgevoel mét domotica
De Kapertoren groeit uit tot een torenhoog icoon dat het Hasseltse stadscentrum verbindt met de groene campus. Wie naar buiten kijkt, geniet van het rustgevende uitzicht van het park en de Japanse tuin. Binnen regeert het comfort. Studio, duplexstudio, één- of tweeslaapkamerappartement: elke woonunit is uitgerust met een domoticapakket. Een strakke videofoon die je verlichting regelt en zelfs fotografeert wie aanbelt.

De ideale uitvalsbasis
Recreatie, winkels en horeca vind je op wandel- of fietsafstand. Het nieuwe stedelijk zwembad Kapermolen, cinemacomplex Kinepolis en diverse fitnesscentra bieden ontspanningsmogelijkheden in elke windrichting. Vanuit de toren spot je meteen of er nog plaats is op de terrasjes op het Dusartplein. Kapertoren is bovendien makkelijk bereikbaar. Ja, ook met de auto.

Slimme investering
Investeren in Kapertoren is investeren in de toekomst. In deze alles-in-een woonlocatie valt de liefde voor het stadsleven perfect samen met persoonlijke dromen. Kapertoren is er voor student én docent. Voor singles met een droomjob binnen handbereik. Maar ook voor gezinnen of single parents die op zoek zijn naar een gegeerde plek in een hippe stad … Deze locatie wint alleen aan waarde, doet het goed op de verhuur- én verkoopmarkt, blijft in trek. 

Elfde-Liniestraat 1, Hasselt

Meer weten over Kapertoren?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.