Project

Mal-Sluizen

Tongerenbouwgrond

Woon je graag op een plek met een eeuwenoud verleden? Dan beleef je in Mal-Sluizen de tijd van je leven.

De tijd van toen
Sluizen is een deelgemeente van Tongeren in het zuidelijke Limburg, vlak bij de taalgrens. Het dorp was al bewoond door de Romeinen en de Merovingers. In de middeleeuwen nam de lokale leenheer zijn intrek in de Burcht van Sluizen. Her en der vind je nog overblijfselen van dit roemruchte verleden. Misschien schrijf jij wel het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van het dorp?

De tijd van nu
De bouwgronden liggen in de woonkern van het rustige Mal-Sluizen, op wandelafstand van talrijke voorzieningen in het dorp. Je nieuwe thuis is ideaal gesitueerd tussen Hasselt, Riemst, Bilzen, Maastricht en Luik. En ook de E313 ligt op minder dan 5 minuten afstand. Zo ben je snel op je werk en ook snel weer terug thuis. De bouwgronden liggen rond een pleintje met bomen en speeltuigen. Zo kan de oudere generatie rustig buiten kuieren terwijl de jonge gezinnen hun kleine kinderen zorgeloos laten buiten spelen.

Wil je graag een woordje uitleg?
Onze bouwadviseurs helpen je met plezier verder en beantwoorden al je vragen over bouwvoorschriften, architecturale mogelijkheden en andere wetenswaardigheden.

Kruisvindingsstraat 32, Tongeren
Mal-Sluizen
Type Perceelopp. Bouwtype Prijs
Bouwgrond 05 643m² Halfopen €86.805
* excl. BTW, registratierechten en notariskosten.
Vg / Gdv / Gvkr / Vv

Meer weten over Mal-Sluizen?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.