Project

Cobbenberg

Bree3 bouwgronden, 19 woningen

Zoek je dat speciale plekje om te genieten van ruimte en rust in een landelijke omgeving? Dan is Cobbenberg echt iets voor jou.

Alles binnen handbereik
Deze nieuwe woonbuurt ligt zó dicht bij het prachtige groen van het Kempens plateau dat je je er middenin waant. Terwijl je toch de vele faciliteiten van Bree binnen handbereik hebt. Niets ontbreekt: scholen, sportverenigingen, winkels, cultuur en recreatie. Kom thuis in Cobbenberg in één van onze stijlvolle woningen die samen een dorpse gezelligheid uitstralen.

Unieke architectuur
De architectuur is geïnspireerd op de historische dorpskern die Bree zo typeert. De klassieke, tijdloze stijl van de drie verschillende woningtypes – herenhuizen, cottage- en pleinwoningen – past perfect in de kalme omgeving. En dankzij de nieuwe omleidingsweg is het voortaan rustig en veilig fietsen op de verkeersarme Meeuwerkiezel.

Nauwkeurig maatwerk
Hier vind je gegarandeerd een instapklare droomwoning op maat van je gezin en budget. En ‘op maat’ nemen we letterlijk, want jij bepaalt de afwerkingen naar eigen smaak uit het brede gamma van onze leveranciers. Wil je liever helemaal je eigen ding doen? Tik dan één van de prachtig gelegen bouwgronden op de kop om je woondroom waar te maken.

Is dit project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten en kom een keertje kijken. Elke laatste zondag van de maand openen we onze nieuwe kijkwoning. Iedereen is welkom tussen 14u en 17u op Cobbenberg 46 in Bree. Neem alvast een kijkje op cobbenberg.be.
​​​​​​​Tijdens het bouwverlof is de kijkwoning gesloten. Zondag 25 augustus openen we onze deuren weer!

Cobbenberg 46, Bree

Meer weten over Cobbenberg?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.