Project

Cobbenberg

Breebouwgrond, woningen

Zoek je dat speciale plekje om te genieten van ruimte en rust in een landelijke omgeving? Dan is Cobbenberg echt iets voor jou.

Alles binnen handbereik
Deze nieuwe woonbuurt ligt zó dicht bij het prachtige groen van het Kempens plateau dat je je er middenin waant. Terwijl je toch de vele faciliteiten van Bree binnen handbereik hebt. Niets ontbreekt: scholen, sportverenigingen, winkels, cultuur en recreatie. Kom thuis in Cobbenberg in één van onze stijlvolle woningen die samen een dorpse gezelligheid uitstralen.

Unieke architectuur
De architectuur is geïnspireerd op de historische dorpskern die Bree zo typeert. De klassieke, tijdloze stijl van de drie verschillende woningtypes – herenhuizen, cottage- en pleinwoningen – past perfect in de kalme omgeving. En dankzij de nieuwe omleidingsweg is het voortaan rustig en veilig fietsen op de verkeersarme Meeuwerkiezel.

Nauwkeurig maatwerk
Hier vind je gegarandeerd een instapklare droomwoning op maat van je gezin en budget. En ‘op maat’ nemen we letterlijk, want jij bepaalt de afwerkingen naar eigen smaak uit het brede gamma van onze leveranciers. Wil je liever helemaal je eigen ding doen? Tik dan één van de prachtig gelegen bouwgronden op de kop om je woondroom waar te maken.

Is dit project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten en kom een keertje kijken. Maak een afspraak met een van onze bouwadviseurs en bezoek vrijblijvend de kijkwoning. Neem zeker ook al een kijkje op cobbenberg.be.

Cobbenberg 46, Bree
Bouwgronden
Type Perceelopp. Bouwtype Prijs
Bouwgrond 19 533m² Open €125.000
* excl. BTW, registratierechten en notariskosten.
Vg / Gdv / Gvkr / Vv
Herenwoningen
Type Perceelopp. Bouwtype Slpk Prijs
Herenwoning 17 479m² Halfopen 3 €266.500
* excl. BTW, registratierechten en notariskosten.
Vg / Gdv / Gvkr / Vv
Cottagewoningen
Alle woningen zijn verkocht.

Meer weten over Cobbenberg?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.