Project

Mal-Sluizen

Tongeren4 bouwgronden

Woon je graag in een plek die teruggaat op eeuwenoude geschiedenis? Dan kom je in Mal-Sluizen, in het zuidelijke Limburg aan de taalgrens, aan je trekken.

Geschiedenis
Sluizen was al bewoond door de Romeinen en de Merovingers. En in de Middeleeuwen nam de lokale leenheer er zijn intrek in de Burcht van Sluizen. Her en der vind je nog overblijfselen van dit roemruchte verleden. En misschien schrijf jij wel het volgende hoofdstuk in zijn geschiedenis.

Alles binnen handbereik
De bouwgronden liggen in de woonkern van het rustige Mal-Sluizen, een deelgemeente van Tongeren, op wandelafstand van talrijke voorzieningen in het dorp. De gronden zijn ideaal gelegen tussen Hasselt, Riemst, Bilzen, Maastricht en Luik. En ook de E313 ligt op minder dan 5 minuten afstand. Zo ben je snel op je werk en ook snel weer terug thuis. De bouwgronden liggen rond een pleintje met bomen en speeltuigen. Zo kan de oudere generatie rustig buiten kuieren en kunnen de jonge gezinnen hun kleine kinderen zorgeloos laten buiten spelen.
Wil je graag een woordje uitleg? Onze bouwadviseurs helpen je met plezier verder en beantwoorden al je vragen over bouwvoorschriften, architecturale mogelijkheden en veel meer.

Kruisvindingsstraat 1, Tongeren

Meer weten over Mal-Sluizen?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.