Project

Meldert

Hasselt — Meldertstraat
 • Rustig en centraal gelegen
 • In hartje Hasselt
 • Ideale uitvalsbasis

Het kloppende winkelcentrum, zonovergoten terrasjes, smaakvolle adresjes: in Meldertstraat ligt het stadscentrum aan je voeten. Buitenrust nodig? Een charmant doorsteekje loodst je naar de immense binnentuin. En als de avond valt trek je je terug op je eigen intieme sunsetterras met plafondhoge schuiframen. Ze geven je zuurstof en dat ultieme gevoel van luxe en ruimte. Buiten is hier het nieuwe binnen.

De Meldertstraat is een veilige haven voor iedere investeerder. Verhuurt u? In deze stijgende huurmarkt bent u zeker van rendement. Onze verhuurservice neemt u bovendien alle zorgen uit handen. Trekt u zelf in? U krijgt een ongeziene woonbeleving als directe return, en rendement als bonus op lange termijn.

Verlaagd BTW-tarief

Geniet van hoogstaand comfort aan een verlaagde BTW van 6 %. Een unieke buitenkans. Of je er zelf intrekt of het verhuurt aan een mooi rendement.

P1017 Herckenrode Cam 02 HR 20210421
Meldertstraat , Hasselt
Aanbod
 • Clevere stadsstudio’s

  Clevere stadsstudio’s
  Clevere stadsstudio’s
 • Ruime tweeslaapkamerappartementen

  Ruime tweeslaapkamerappartementen
  Ruime tweeslaapkamerappartementen

Meer weten? Onze bouwadviseurs helpen je graag. Maak hier een afspraak.

P1017 Herckenrode Cam 05 HR 20210421
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Mudhoven: een groen en kernversterkend project met ruimte voor diensten, wonen en een publieke ondergrondse parking

25-01-2021

De gemeenteraad van Lommel buigt zich vanavond een laatste keer over de plannen voor het project Mudhoven. Eens goedgekeurd kan eind dit jaar - bijna drie jaar na de eerste voorstelling van de plannen - eindelijk het startschot van de bouwwerken gegeven worden. De stad Lommel, projectontwikkelaar Kolmont en zorgverstrekker Medusa Care willen via een publiek-private samenwerking aan de Mudakkers een kernversterkend project realiseren, waarbij de focus ligt op de combinatie van wonen en diensten in een groene omgeving. Het project bundelt een ruim zorgaanbod, een kinderopvang, 60 woningen en een publieke ondergrondse parking, middenin het centrum. Op 9 februari volgt er nog een infomoment voor de buurt.

Meer informatie?