Project

Meldert

Hasselt — Meldertstraat
 • Rustig en centraal gelegen
 • In hartje Hasselt
 • Ideale uitvalsbasis

Het kloppende winkelcentrum, zonovergoten terrasjes, smaakvolle adresjes: in Meldertstraat ligt het stadscentrum aan je voeten. Buitenrust nodig? Een charmant doorsteekje loodst je naar de immense binnentuin. En als de avond valt trek je je terug op je eigen intieme sunsetterras met plafondhoge schuiframen. Ze geven je zuurstof en dat ultieme gevoel van luxe en ruimte. Buiten is hier het nieuwe binnen.

De Meldertstraat is een veilige haven voor iedere investeerder. Verhuurt u? In deze stijgende huurmarkt bent u zeker van rendement. Onze verhuurservice neemt u bovendien alle zorgen uit handen. Trekt u zelf in? U krijgt een ongeziene woonbeleving als directe return, en rendement als bonus op lange termijn.

Verlaagd BTW-tarief

Geniet van hoogstaand comfort aan een verlaagde BTW van 6 %. Een unieke buitenkans. Of je er zelf intrekt of het verhuurt aan een mooi rendement.

P1017 Herckenrode Cam 02 HR 20210421
Meldertstraat , Hasselt
Aanbod
 • Clevere stadsstudio’s

  Clevere stadsstudio’s
  Clevere stadsstudio’s
 • Ruime tweeslaapkamerappartementen

  Ruime tweeslaapkamerappartementen
  Ruime tweeslaapkamerappartementen

Meer weten? Onze bouwadviseurs helpen je graag. Maak hier een afspraak.

P1017 Herckenrode Cam 05 HR 20210421
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard

04-04-2022

Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De pleziervaart ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

Meer informatie?