Project

In de Mool

Maasmechelen — In de Mool 74
  • Extra aanbod tijdloze pleinwoningen
  • Groene buurt in Maasmechelen
  • In het hart van de Euregio

Deze energiezuinige villa’s in Maasmechelen zijn stijlvol, tijdloos en open. Zo geniet je optimaal van het zonlicht en de rustige omgeving. De buurt is heerlijk groen en toch sta je op een drafje in Genk, Dilsen-Stokkem en Maaseik. Dankzij de nabijheid van de E314 zijn zelfs Aken en Maastricht supervlot bereikbaar. Snel onderweg én snel weer thuis. Zalig toch?

Ultiem wooncomfort

Deze moderne, duurzame pleinwoningen zijn duidelijk een schot in de roos. Al vlug waren ze dan ook stuk voor stuk verkocht. Maar geen nood: we breiden ons aanbod nu uit. Grijp meteen je kans om op deze heerlijke plek te wonen.

Kolmont in de mool finaal scene 5
In De Mool 74, Maasmechelen
Aanbod
  • Moderne pleinwoningen

    Moderne pleinwoning
    Moderne pleinwoning

Grijp meteen je kans om op deze heerlijke plek te wonen. Schrijf je in voor meer informatie!

Indemool kijkwoning web 4
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Mudhoven: een groen en kernversterkend project met ruimte voor diensten, wonen en een publieke ondergrondse parking

25-01-2021

De gemeenteraad van Lommel buigt zich vanavond een laatste keer over de plannen voor het project Mudhoven. Eens goedgekeurd kan eind dit jaar - bijna drie jaar na de eerste voorstelling van de plannen - eindelijk het startschot van de bouwwerken gegeven worden. De stad Lommel, projectontwikkelaar Kolmont en zorgverstrekker Medusa Care willen via een publiek-private samenwerking aan de Mudakkers een kernversterkend project realiseren, waarbij de focus ligt op de combinatie van wonen en diensten in een groene omgeving. Het project bundelt een ruim zorgaanbod, een kinderopvang, 60 woningen en een publieke ondergrondse parking, middenin het centrum. Op 9 februari volgt er nog een infomoment voor de buurt.

Meer informatie?