Investeringen

Kolmont Invest

Opbrengsteigendommen zonder zorgen? Kolmont Invest staat je bij. Van de verhuur en het beheer van jouw vastgoed tot de uitbouw van een stabiele vastgoedportefeuille.

Rendement én meer

Investeren in Belgisch residentieel vastgoed loont al jaren. De reële rente – het verschil tussen rente en inflatie – is al 40 jaar zeer stabiel. Een betrouwbare markt voor investeerders: bovenop een jaarlijks huurrendement van 3 tot 4 %, geniet je van een jaarlijkse waardestijging van 2 tot 3 %.

Kolmont nieuwbouwprojecten combineren twee belangrijke elementen voor een blijvend rendement: gegeerde locaties en kwalitatief ontwerp. Ons vastgoed situeert zich in de demografische groeipolen van Vlaanderen en Brussel én onderscheidt zich door een eigentijdse en toch tijdloze architectuur.

Gezonde investering

Kolmont Invest is een afdeling van projectontwikkelaar Kolmont. Studentenkamers, studio’s, appartementen, woningen, kmo-units, serviceflats … Onze experts kennen de huur- en woonmarkt door en door. Zo begeleiden we jou naar een evenwichtige vastgoedportefeuille die inspeelt op de huidige en toekomstige demografische ontwikkelingen en woontrends.

Eerste keuze

Word jij partner van Kolmont Invest? Dan ontdek je alle nieuwe Kolmont-projecten als eerste. Op elk moment heb je de meest uitgebreide keuze. De ideale basis voor een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Zonder zorgen

De verhuur en het beheer van jouw eigendommen? Die nemen we graag voor onze rekening. Zo geniet je van een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

maximaal rendement, minimale zorgen

Van aankoop tot opbrengst

  1. Na de aankoop volgen we het bouwproces samen met jou op.
  2. Het rendement van jouw verhuur sterk verhogen? Wij geven advies over de keuze van de inrichting, duurzame materialen en (on)nodige investeringen in het interieur.
  3. Huurinkomsten vanaf dag 1? Nog voor de oplevering starten we het verhuurproces op. Zo streven we ernaar jouw pand te verhuren zodra je als eigenaar de sleutels ontvangt.
  4. Maandelijkse inkomsten zonder zorgen? Leg het rentmeesterschap bij ons. Wij zijn de buffer tussen jou en de huurder en zorgen voor het totale beheer: financieel, administratief én technisch.

Financieel beheer

Tijdig de huur incasseren en het afgesproken bedrag doorstorten op jouw rekening; maar ook eventuele late betalers nauwgezet opvolgen … Op ons kun je rekenen.

Administratief beheer

We leggen het volledige dossier aan: attesten, keuringen, contactgegevens … En houden alles actueel.

Technisch beheer

De verwarmingsketel keuren, onverwachte pannes oplossen … We onderhouden jouw eigendom als een goede huisvader. 

Neem contact op voor meer informatie.