Van harte welkom!

Sommige dingen kunnen moeilijk wachten. Een dringende vraag. De interesse in een van onze woningen, bouwgronden of appartementen. De wens om vlot van gedachten te wisselen.

Daarom lanceert Kolmont een live chatbox voor jou. Hier start je vlot, snel én coronaproof een gesprek met onze bouwadviseurs.

Start je gesprek nu.
Stel je vraag of formuleer je verzoek in de chatbox onderaan de pagina. Je krijgt meteen antwoord van de bouwadviseur die online is.

Is onze chatbox onbemand? Gebruik gerust ons digitaal formulier. En neen … je mededeling verdwijnt niet spoorloos in cyberspace. Ze landt rechtstreeks in de mailbox van onze bouwadviseurs. Een van hen neemt binnen de 24u contact op met jou. En die lekkere kop koffie? Die hou je van ons tegoed!

Kolmont 23082017 RNM 43

Is onze chatbox onbemand?

Laat hieronder je gegevens achter, wij contacteren je zo snel mogelijk!

Kolmont 23082017 RNM 31

Liever bellen?
Dat kan op 011 211 211 tijdens de kantooruren.
Maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur.

Binnenspringen?
Dat kan op kantoor na afspraak. Wanneer het past binnen de coronaregels van de overheid. Want jouw veiligheid én die van onze medewerkers primeren. Ja, zelfs op woondromen.

Nóg veiliger: om de capaciteit op kantoor zo laag mogelijk te houden, spreken onze bouwadviseurs het liefst in een kijkwoning af. Zo respecteren we de maatregelen optimaal en beleef je meteen ook het warme thuisgevoel.

Je merkt het
We blijven voor jou in de weer. Neem dus gerust contact met ons op. Bij vragen of als je interesse hebt in een van onze projecten. In de tussentijd: hou het veilig. Voor jezelf en je naasten