DE GROENSTE KANTOREN VAN BRUSSEL 

22.000 m2 CO2-neutrale en circulaire kantoorruimte

Grensverleggend duurzaam. Ongezien groen. Architecturaal vernieuwend. Met de renovatie van oude kantoren tot duurzaamste kantorencomplex van Brussel, verlegt Montgomery Parc de standaard in corporate vastgoed. Welkom in het werken en ondernemen van de toekomst.

Uiterst duurzame reconversie

Montgomery Parc transformeert de gekende voormalige RIZIV-gebouwen tot een klimaatbestendig en future-proof complex met kantoren, coworking spaces en buitenwerkplekken. De bestaande constructie werd duurzaam herdacht, met een minimale voetafdruk en met respect voor de iconische originele gevel.

Montgomery Parc behaalt de hoogste scores op de meest prestigieuze duurzaamheidslabels, en is daarmee koploper in de wedloop naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050. Het resultaat van een vernuftig samenspel tussen vernieuwing en behoud, hergebruik en de introductie van slimme ecologische technieken en duurzame materialen. 

Werken in het bos 

Dé eyecatcher van het project is de enorme binnentuin van 5.000 mmet een micro-stadsbos en inheemse beplanting. De huidige besloten binnentuin wordt volledig getransformeerd tot weelderige stadsoase met inheemse beplanting en 128 nieuwe bomen die zorgen voor een verkoelende buffer tegen het stedelijke hitte-effect. De vergroening zorgt ook voor een grotere biodiversiteit en een betere luchtkwaliteit, en is een bron van inspiratie en rust in een dicht verstedelijkte omgeving.

Mobiliteit en bereikbaarheid

Voor ondernemers ligt Montgomery Parc erg strategisch: aan de belangrijkste invalsweg in Brussel, in het centrum van de voornaamste zakenwijk en vlak bij het Europese kwartier. Openbaar vervoer en deelfietsen zorgen voor een vlotte verbinding naar het centrum van de hoofdstad en vlot naar Brussels Airport. De buurt krijgt een uitstekende Walkscore van 94% omdat haast alles op wandelafstand ligt: tal van restaurants, cafés, winkels en alle voorzieningen.

Focus op welzijn

Een aangename, inclusieve en gezonde werkomgeving creëren is onze core business. Dat vertaalt zich naar een hoogwaardige afwerking, een maximale lichtinval en opvallende trappen die aanzetten tot bewegen. Zowel binnen als buiten wordt veel ruimte gecreëerd om in stilte of samen te werken, lunchen en vergaderen. Stoom aflaten kan in de uitgebreide sportfaciliteiten.

Nice doing business here:

Anderen lazen ook

Kolmont zet groei door met Tom Deckers als nieuwe CEO

Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard