Nieuwsbericht

Eerste BEN-buurt van Kolmont komt eraan

Comfortabel wonen en nauwelijks energie verbruiken? Dat kan! Alle woningen van Godsheide Dorp krijgen zonnepanelen. De eerste installaties liggen intussen al op de daken. Zo wordt Godsheide Dorp de eerste bijna-energieneutale woonbuurt van Kolmont.

BEN-wonen

Kolmont bouwt in Godsheide een nieuwe buurt met betaalbare, instapklare woningen. De huizen in traditionele en hedendaagse stijl zijn bijzonder energiezuinig. De reden? Alle woningen in Godsheide Dorp zijn BEN (bijna-energieneutraal). Een ambitieus project, gericht op een klimaatbewuste toekomst. Zeker als je weet dat bouwen volgens de BEN-principes eigenlijk pas in 2021 standaard wordt voor nieuwbouwwoningen.

Lage energiefacturen

Het bijzondere aan Bijna-Energie-Neutrale huizen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Daarom krijgen alle woningen in Godsheide Dorp nu ook zonnepanelen. Voor de bewoners betekent dat een aanzienlijke besparing op de energiefactuur én een fikse korting op de onroerende voorheffing! De eerste zonnepanelen liggen intussen al op de daken! 

Wil jij ook wonen in deze gezellige BEN-buurt? Hou dan zeker onze website in de gaten! Binnenkort is er nieuw aanbod in Godsheide Dorp.
Neem zeker ook al eens een kijkje op godsheidedorp.be