Nieuwsbericht

Kolmont, bouwen aan de toekomst

CALCULATOR – VERANTWOORDELIJKE NAZORG

Functie

 Als calculator ben je verantwoordelijk voor de kostprijsberekening van projecten teneinde bij te dragen aan een rendabele, kwalitatieve en efficiënte uitvoering. Je staat in voor de opmaak van meetstaten, het opstellen van verkoopslastenboeken en het berekenen van meer- en minwerken voor de klanten. Hiertoe werk je nauw samen met studie- en architectenbureaus. Je volgt aanbestedingen op,  analyseert eenheidsprijzen en bereidt contracten met onderaannemers voor. Als verantwoordelijke voor de nazorg organiseer je daarnaast de opvolging en afhandeling van benodigde herstellingen na oplevering. Hiertoe overleg je op een diplomatische manier met de verschillende stakeholders en garandeer je een oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is om een uitstekende klanttevredenheid te realiseren. Je maakt deel uit van het team uitvoering en rapporteert aan de coördinator van het team.

 Profiel

 Je kan minimaal een bachelordiploma in bouwkunde voorleggen met een viertal jaar relevante ervaring. Als persoon ben je dynamisch, secuur en gestructureerd met uitgesproken analytisch inzicht en kritisch denkvermogen. Verder ga je steeds probleemoplossend en resultaatgericht te werk en ben je een vlotte communicator die tegelijk diplomatisch kan optreden. Tenslotte ben je een open-minded, no-nonsense figuur en beschik je over een sterke drive om bij te dragen aan het welslagen van het team. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en je kan vlot overweg met het office-pakket. Kennis van Autocad is een must.

Aanbod

 Je komt terecht in een sterke en groeiende onderneming met een solide basis en stabiele positie op de markt, waar je de kans krijgt om mee je stempel te drukken op toonaangevende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket, een bedrijfswagen en comfortabele arbeidsvoorwaarden. 

Interesse

 Stuur je sollicitatie brief met CV naar Motmans & Partners, Herkenrodesingel 8D/4.02 B-3500 Hasselt, t.a.v. Laura Piccart. Tel.: 011/30 35 00 • E-mail: laura.piccart@motmansenpartners.be

Erkenningsnummer: VG. 1560/BO