Nieuwsbericht

Meldepark krijgt vorm

De nieuwe Notenstraat in Lummen straalt nu al gezelligheid uit. Hier verschijnen niet alleen mooie, nieuwe woningen maar ook een groen voetbal-speelveld en een leuke speeltuin. Vier woningen zijn al volledig ruwbouw klaar. Lot 17 en 18 wachten nog op het dak. De fundering van lot 9 tot en met lot 12 is al gelegd, en binnenkort zijn de loten 22 tot en met 26 aan de beurt.
Projectleider Frederic vertelt fier over de verkaveling met voetbalveld en speeltuin: "Achter Meldepark liggen de grote voetbalvelden. De jongere spelers kunnen op het nieuwe, afgesloten veld hun kunstjes tonen. Zijn er nieuwe inwoners van Meldepark met een hoog Rode-Duivel-gehalte? Die zijn hier zeker ook welkom! Het splinternieuwe speeltuintje is volledig vervaardigd uit natuurlijk materiaal. Hier kunnen de kinderen fijn ravotten! Papa en mama mogen zeker mee, maar ze kunnen ook vanuit hun woning een oogje in het zeil houden."

Meldepark krijgt vorm
"Meldepark straalt nu al gezelligheid uit"

We mogen al 20 gezinnen verwelkomen in deze gezellige woonbuurt! Zie jij jezelf hier ook helemaal thuis komen? Bekijk dan zeker het aanbod.  Er zijn nog verschillende bouwgronden en woningen te koop.