Nieuwsbericht

Unieke woonkans in Meise

Groenpoort, de naam zegt het al. Welkom in een aangename groene woonbuurt op slechts 5 km van onze hoofdstad. Het project ligt in Imde, een deelgemeente van Meise. De nabijheid van de hoofdstad en de snelle verbinding met de A12 maken van Imde een aantrekkelijke uitvalsbasis. Die vlotte mobiliteit, ook naar Antwerpen of Mechelen, en de centrale ligging zijn al even belangrijk als de landelijke, rustige omgeving. Als pendelaar verlies je minder tijd in de wagen. En ’s avonds kom je thuis in de rust van Imde. Groenpoort is ook écht groen. Het ligt aan een nieuw aangelegde straat met een buurtparkje en sluit aan op idyllische weilanden. 
De halfopen, landelijke woning op lot 6 dient als kijkwoning en wordt nu te koop aangeboden. Het perceel is 3a00ca met een westelijke oriëntatie. Deze woning heeft een carport naast de rechterzijgevel. Verder geniet de woning van een ruime leefruimte, een praktische keuken, 3 mooie slaapkamers en voldoende bergruimte. 

Deze unieke woonkans is volledig afgewerkt en instapklaar. Verhuizen kan dus snel! Klinkt dit als jouw nieuwe thuis? Wil je graag eens een kijkje nemen? Contacteer dan zeker onze bouwadviseurs. Zij maken graag een afspraak ter plaatse en leiden je rond.