Nieuwsbericht

Wonen in het groenste stukje van de Kempen.

Variatie troef


Een centrale ligging. Een rijk verenigingsleven. En ongerepte natuurgebieden. Laakdal heeft ontzettend veel woontroeven. Voor jong én oud.

Leven in de brouwerij


Laakdal is een rustige, maar tegelijk levendige buurt om te wonen en werken. Ook voor ontspanning zijn er voldoende mogelijkheden: 70 lokale sportclubs én verschillende jeugdbewegingen.

Makkelijk bereikbaar


Je woont op een boogscheut van de E313. In een mum van tijd ben je in Leuven, Antwerpen of Hasselt. Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Dan stap je er op een bus van De Lijn.

Van markt tot shoppingcentrum


De acht kermissen, vele rommelmarkten, braderij en jaarmarkt brengen Laakdal meermaals per jaar in opperste feeststemming. Maar je kan in de verschillende deelgemeenten ook terecht voor je dagelijkse boodschappen. Het Olen Shopping Park ligt op 15 minuten rijden.

Kempens natuurschoon


Op de kruising tussen Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg tref je de Merode, een adembenemend mooi natuurgebied van 1.500 hectare groot, dat dwars door Laakdal loopt. Naast een mountainbikeroute en wandelknooppuntennetwerk biedt de Merode ook een uitgestippeld ruiter- en menroutenetwerk.