Realisatie

Campuspark

Hasselt

Campuspark Hasselt bestaat uit een 350-tal studentenkamers verdeeld over 4 gebouwen en een hoogbouw toren met 70 starterswoningen in het Kapermolenpark in Hasselt.

Campus in het groen

Met een prachtig park geven we het gebied rond het Kapermolenpark een grondige facelift. Bovendien krijgen de studenten een moderne en goed uitgeruste campus met goede verbindingen naar de andere stadszones.

Onder studenten

Het stadsbestuur wenst in haar ruimtelijke visie de studenten op deze plek te centraliseren. Kortbij alle faciliteiten voor studenten, doch niet hinderlijk voor omwonenden. In verlenging van hun studentenleven kunnen zij hun carrière opstarten in een starterswoning in de Kapertoren. Met dit project streven we naar een hoge woonkwaliteit aangepast aan de laatste normen voor studentenhuisvesting.

Vlak bij … alles

De zone ligt in een groene parkoase aan het Kapermolenpark en de Japanse tuin en nabij dagopvangmogelijkheden voor kinderen van docenten, startersappartementen, wasserij … Alle randfaciliteiten op maat van de student zoals Kinepolis, Grenslandhallensite met nieuwe Versuz, Studentencafés, Provinciale bibliotheek en historisch stadscentrum, schaatsbaan, Cartier Canal met MuziekoDroom liggen op wandel- en fietsafstand.
Elfde-Liniestraat 1, Hasselt