Social distancing promo web 20

Ja, ik wil graag meer informatie.

Onze medewerkers gezond houden en de verspreiding van het coronavirus tegengaan: daar zetten we ons maximaal voor in. Dat neemt niet weg dat we volop – én veilig – blijven werken aan jouw woondromen.

Lees hieronder verder

Contact

Kolmont
Havermarkt 45
B-3500 Hasselt

T. +32 (0)11 211 211


Contact opnemen. We volgen de nieuwe richtlijnen van de overheid strikt op. Onze medewerkers volgen thuis al jouw mails, telefoontjes, … nauwgezet op en blijven ook vlot bereikbaar. Via mail, gsm en onze vaste lijn: 011 211 211.

Wil je een afspraak maken? We prikken samen een moment. Voor een telefonisch overleg of een videocall via Skype, FaceTime, Google Hangout, … Of een veilige meeting in een van onze kijkwoningen.

• Heb je interesse in een specifiek project? Neem contact op via 011 211 211 of het contactformulier. We bezorgen je het plan en lastenboek en overlopen alles telefonisch met jou.

Je merkt het: we blijven voor jou in de weer. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen of als je interesse hebt in een van onze projecten. In de tussentijd: hou het veilig voor jezelf en je gezin.

Met beste groeten
Team Kolmont

Openingsuren

Weekdagen van 9u00 tot 18u00,
Zaterdag en zondag telkens na afspraak