Project

Mierenbergpark

Bekkevoort16 woningen

Momenteel zijn alle woningen verkocht. Hou zeker onze website in de gaten, binnenkort komt er nieuw aanbod in verkoop!

Wonen in het groen
Altijd al gedroomd van een eigen stek in het groen? Dan staat jouw nieuwe woning misschien wel in het landelijk gelegen Assent, dicht bij Diest. We bouwen er een kleinschalige woonbuurt, prachtig omgeven door het Mierenbergpark en zijn botanische tuin met tientallen verschillende plantensoorten. De nieuwbouwwoningen – eigentijds of klassiek – passen stijlvol in het uitbundige groen van het besloten Mierenbergpark. Dit is niet zomaar een recent aangelegd park, maar een waardevolle botanische tuin met een rijk verleden. En het mooiste van al? Je hoeft in het park zelf geen sprietje te maaien. Dat doet de tuinman.

Topligging
Rijd je Assent binnen, dan proef je het meteen: dit is geen plek om te stressen, maar om te genieten van het landelijke leven. Al die ruimte en natuur om je heen … en toch is het stadsleven nooit ver weg. Het historische centrum van Diest ligt op amper 5 kilometer. En dankzij de gunstige ligging dicht bij de E314 bereik je Leuven (25 km) en zelfs Brussel (55 km) heel gemakkelijk. Wonen op een landgoed, dat doe je natuurlijk in stijl. In jouw stijl.

Meer informatie?
Wil je meer info over de afwerking? Over de planning van de werken? Kolmont geeft je met plezier meer informatie. Zo kies jij met kennis van zaken je nieuwe thuis. Neem zeker al eens een kijkje op https://mierenbergpark.be/

Minnestraat 12, Bekkevoort
Klassieke landhuizen
Alle woningen zijn verkocht. Binnenkort nieuw aanbod!
Moderne parkwoningen
Alle woningen zijn verkocht. Binnenkort nieuw aanbod!

Meer weten over Mierenbergpark?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.