Project

Albert Residence

Berchem — Belpairestraat 25
  • Woonproject met commerciële invulling
  • Hippe woonbuurt
  • In de bruisende binnenstad

De voormalige telefoonfabriek ATEA tussen de Belpairestraat en de Boomgaardstraat ondergaat binnenkort een volledige transformatie. Het historische fabriekspand krijgt een volledig nieuwe invulling. Een bruisende mix van functies.

Er zal opnieuw een supermarkt worden ingevuld in het project. Er worden bijkomend maar liefst 74 unieke appartementen opgetrokken binnen het ruwe karakter van het industriële patrimonium. De herontwikkeling van de industriële site moet de nieuwe bewoners van Berchem een trendy New York-gevoel geven.

P1152 BINST BEBE1729 Cam1 HR dak liggend
Belpairestraat 27, Antwerpen
Aanbod
  • New York-gevoel

    Albert Residence
    Albert Residence

Meer weten? Schrijf je in voor de exclusieve lancering en blijf als eerste op de hoogte.

Alberts building web 21
media
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Bekende Akzo Nobel-site in Vilvoorde transformeert naar bruisende woon- en winkelwijk ‘De Perken’

16-06-2021

De Akzo Nobel-site in Vilvoorde, in de volksmond beter bekend als ‘De Levis’, krijgt eindelijk een nieuwe toekomst. De Limburgse projectontwikkelaar Kolmont wil op de 1,5 hectare grote site ‘De Perken’ realiseren, een nieuwbouwproject met een mix van functies. De ambitieuze plannen omvatten 45 huizen, 16 appartementen en 3.100 vierkante meter buurtondersteunende retail met een ondergrondse parking voor 130 auto’s. Maar opvallend: in afwachting van de goedkeuring van het project door de stad Vilvoorde worden de voormalige fabrieksterreinen ingezaaid met meer dan 1,5 miljoen hennepplanten. Eens die volgroeid zijn, willen Kolmont en expert duurzaam bouwen ReLife er een natuurlijk isolatiemateriaal van maken.

Meer informatie?