Project

Hameldijk

Dessel — Hameldijk
 • Authentieke dorpssfeer
 • Gezinsvriendelijke omgeving
 • Alle faciliteiten in de buurt

Dessel is een idyllisch dorp boordevol Kempense gezelligheid. Mét alle hedendaagse faciliteiten op een zucht. De splinternieuwe, autoluwe buurt baadt in het groen en krijgt een gloednieuwe speelzone. Ideaal voor jonge gezinnen. Natuurgebieden en kanalen liggen op wandel- en fietsafstand. Je bent ook zó aan het station in Mol en aan de oprit van de E313 en E34. Dit is een op en top woonbeleving voor wie thuis graag op adem komt.

De eerste woningen in de bijzonder gezellige nieuwe buurt zijn intussen uitverkocht. Nog altijd op zoek naar een nieuwe woning in deze rustige groene buurt? Goed nieuws de allerlaatste fase woningen van deze verkaveling zijn nu te koop!

Kolmont Dessel finaal scene 8
Hameldijk 29, Dessel
Aanbod
 • Landelijke hofwoning

  Klassieke woning
  Klassieke woning
 • Moderne woning

  Moderne woning
  Moderne woning

Interesse in ons aanbod? De laatste fase is nu te koop! Wacht niet te lang en vraag meer informatie aan.

Kolmont Dessel finaal scene 7
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard

04-04-2022

Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De pleziervaart ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

Meer informatie?