NIEUWBOUWZONDAG 22 OKTOBER 

Op zondag 22 oktober vindt Nieuwbouwzondag opnieuw plaats. Ook Kolmont doet mee met enkele van haar projecten! Je bent die dag van harte welkom voor een bezoek aan onze Kijkwoningen en bedrijfsunits. Zo kan je zelf ervaren wat onze nieuwbouwprojecten voor jou in petto hebben!

KIJKWONINGEN HOESELT – DESSEL – LUMMEN – TESSENDERLO – BEKKEVOORT 

Ben je op zoek naar een woning om te kopen? Dan heten we jou welkom in onze Kijkwoningen in Dessel en Hoeselt. Je kan er zelf komen ervaren hoe onze nieuwbouwwoningen er vanbinnen én vanbuiten uitzien. Momenteel hebben we nieuwbouwprojecten te koop in: Bekkevoort, Dessel, Hoeselt, Lummen en Tessenderlo. Je ontdekt ons volledige aanbod hier.

Al onze nieuwbouwwoningen zijn volledig en kwalitatief afgewerkt. Bij Kolmont staan duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Wij kiezen enkel voor fijne woonbuurten, die goed gelegen zijn en waar het buurtgevoel centraal staat. 

BEDRIJVENPARK GULDENDELLE

Of ben je op zoek naar een nieuwbouw bedrijfsunit? Dan kan je een kijkje komen nemen in ons bedrijvenpark Guldendelle, in Kortenberg. We hebben er nog heel wat flexibele bedrijfsunits te koop! Onze bedrijfsunits zijn gelegen op een toplocatie, vlakbij de Leuvensesteenweg. We hebben nog 45 kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouw KMO-units beschikbaar 

Kan je niet aanwezig zijn op 22 oktober, maar wens je wel een bezoek te brengen aan een van onze projecten? Contacteer ons gerust en we plannen een bezoek op maat.

Schrijf je met onderstaand formulier in voor nieuwbouwzondag.

U zal snel een email ontvangen met verdere informatie over de rondleiding.

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.