Chris Franssen Nieuwe CFO van Kolmont

Chris Franssen promoveert tot CFO van Kolmont

Projectontwikkelaar Kolmont heeft Chris Franssen aangesteld als nieuwe CFO. De talentvolle Franssen zal CEO Tom Deckers bijstaan in de verdere groei van het Limburgse vastgoedbedrijf.

De Voerenaar startte in 2020 zijn carrière bij Kolmont op de finance afdeling. Een jaar later groeide hij door naar financial controller, waar hij als rechterhand van de vorige CFO Barbara Gheysen verantwoordelijk was voor de financiering van alle projecten en mee de financiële koers van het bedrijf hielp uitstippelen. Nu vervangt hij Gheysen die het bedrijf verlaat.

“Ik ben erg blij met deze kans. Ik ken het reilen en zeilen van het bedrijf heel goed en weet welke richting de CEO uit wil met Kolmont. Ik voel het vertrouwen van Tom en daarop wil ik verder bouwen aan ons vastgoedverhaal.” – Chris Franssen, nieuwe CFO van Kolmont.

Ook CEO van Kolmont, Tom Deckers, is zeer te spreken over de aanstelling van de nieuwe CFO:

 “We zijn met Kolmont bezig met een sterk groeitraject en hebben de ambitie om te blijven groeien. Met Chris stellen we nu een CFO aan die al heel wat verwezenlijkt heeft en ons bedrijf door en door kent. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om onze ambities mee waar te maken. Daarnaast willen we Barbara Gheysen, zijn voorgangster, bedanken voor haar uitstekende werk de afgelopen periode.” – Tom Deckers, CEO van Kolmont.

nieuwsbericht

Anderen lazen ook

Hoeselt Middelste Kommen: Groter denken dan één woonplek

Hasselt krijgt er twee bedrijvenparken voor lokale ondernemers bij

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.