Over Kolmont

Kolmont

Ontwikkelt de toekomst

Projecten van Kolmont: je haalt ze er zó uit. De stijlvolle architectuur. De duurzame, energiezuinige ontwerpen. De kwalitatieve afwerking van het interieur. De fraaie buurten. Het oog voor mobiliteit. Maar vooral: de manier waarop elk project de leefbaarheid verhoogt. Voor wie er woont, werkt, ontspant, passeert ...

Ruimtelijke visie

Kolmont ontwikkelt niet alleen, maar investeert ook. In buurten en steden. We denken vooruit. En spelen nu al in op de woonnoden van morgen. Onze stadsprojecten creëren rust, groen en ruimte voor ontmoetingen. In de rand scheppen we bruisende buurten. Met tuinen, speelzones en veilige verbindingen naar het centrum.

Visie op leefbaarheid

In elk project dat we ontwikkelen, zetten we de mens centraal. Altijd zoeken we naar het meest gepaste ontwerp. Voor wie er woont én voor de omgeving. Mét respect voor het DNA van de buurt. Ons streefdoel? ‘Best of Class’ zijn in wat we doen. En nu al inspelen op de wensen van de ‘Stad van de toekomst’.

Kolmont
Kolmont
“In elk project dat we ontwikkelen, zetten we de mens centraal."
Kolmont

Solide vastgoedfamilie

Die continue evolutie zit in onze genen. Kolmont is gegroeid uit een solide vastgoedfamilie. Die haar sporen heeft verdiend met winkelpanden in thuisstad Hasselt. Al snel reikten de horizonten verder: van verkavelingen in de rand tot complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in tal van Vlaamse (universiteits)steden.

Persoonlijke aanpak

Hoe sterk de groei ook is, de communicatielijnen blijven kort. Onze medewerkers denken met je mee. Staan voor jou paraat. Dragen oplossingen aan. Beantwoorden je vragen. En gaan mee in je ideeën. Of je nu zoekt naar bouwgrond, een woning, appartement, bedrijfsunit, retailpand, kantoor of een plek voor je start-up.

Garantie

Bij Kolmont koop je onder het stelsel van nieuwbouw, ook wel bekend als de wet Breyne. Zo ben je volledig zeker van je investering. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Kolmont.

Op zoek naar bedrijfsruimte?

Visibiliteit. Toegankelijkheid. Ruimte voor expansie: als ondernemer wil je een locatie met mogelijkheden. En … met een optimale interactie met je omgeving. Kolmont heeft de nodige ruimte voor jouw groei. Van strategisch gelegen bedrijfsgronden tot industriële units die je vlot omvormt tot kantoren, showrooms en magazijnen. Meer info via www.kolmont.biz

Meer informatie?