Over Kolmont

Over Kolmont

Kolmont, jouw solide bouwpartner

Een woning van Kolmont haal je er zo uit. De stijlvolle architectuur en de kwalitatieve afwerking van het interieur zijn opvallend. We creëren unieke woonprojecten op de juiste locaties waar mensen met plezier leven en zich volop kunnen ontspannen. Ook in de doordachte mix van duurzame woningen en fraaie buurtomgevingen herken je de typische Kolmont-stempel. Een stempel die we als familiebedrijf al jarenlang drukken op talrijke vastgoedprojecten in heel Vlaanderen.

Betrouwbaar

Alles begint en eindigt bij Kolmont met vertrouwen. Vertrouwen in onze professionele bouwadviseurs en deskundige werfleiders. Vertrouwen in onze werkwijze. Vertrouwen ook in onze bouwplannen, in jouw nieuwe woon- of werkplek, in jouw toekomst.

“Wij bouwen aangename, energiezuinige en betaalbare woningen in gezellige woonbuurten."

Cocreatie

Kolmont denkt met je mee. In én out of the box. Onze getalenteerde medewerkers hanteren korte communicatielijnen en gaan altijd op zoek naar dat ene tikkeltje extra. Dat merk je niet enkel aan het ontwerp en de ligging, maar ook aan de uitvoering, de materiaalkeuze en de opvolging.

Bedrijvenparken

Op zoek naar bedrijfsgronden, industriële units, kantoren of showrooms? Projectontwikkelaar Kolmont.biz helpt je ook professioneel groeien. Functionaliteit, maatwerk, bereikbaarheid, duurzaamheid en visibiliteit zijn onze belangrijkste kernwaarden. In combinatie met de expertise van onze gedreven medewerkers is Kolmont de uitgelezen partner voor toonaangevende businessprojecten.

Garantie

Bij Kolmont koop je onder het stelsel van nieuwbouw, ook wel bekend als de wet Breyne. Zo ben je volledig zeker van je investering. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Kolmont.