Kolmont

Kolmont denkt verder

Bij Kolmont ontwikkelen we woningen, kantoren en buurten. Voor de huidige bewoners én de generaties na ons. Wij werken steeds met het zicht op de toekomst, aan initiatieven die duurzaam zijn in alle betekenissen van het woord. Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten, streven we steeds naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Wij bouwen aan levenskwaliteit

Onze projecten zijn steeds gericht naar de toekomst. Duurzaamheid en zorg voor het milieu zijn voor ons een evidentie. Onze nieuwbouwprojecten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van lage energiescores, groenaanleg, waterinfiltratie en duurzame materiaalkeuzes. In onze ruimtelijke visie houden we zoveel mogelijk rekening met het welzijn van de bewoners en een lage ‘cost of living’. Zo streven we naar veel lichtinval, maximaal zicht op groen en inspirerende ruimtes die werken en leven stimuleren. De locaties waarop we bouwen zijn gelegen in buurten met faciliteiten, waar ruimte is voor ontmoetingen én die vlot bereikbaar zijn. 

Op die manier schrijven we mee aan hoofdstukken in de levens van gezinnen, in de groei van ondernemingen en in de bloei van wijken en steden.

Kolmont kijkt naar de toekomst. Altijd. 

Kolmont staat verder

Als vastgoedontwikkelaar zijn wij ambitieus en gaan we die extra mijl voor onze klant. We streven steeds naar het beste resultaat, of dat nu over de afwerking, dienstverlening, ruimtelijk ontwerp en visie, locaties, materialen of architecten gaat. En ook van onze werknemers en partners verwachten we dat ze ambitieus zijn en steeds naar het beste streven.

Dankzij onze strenge eisen kunnen onze klanten, investeerders en stakeholders erop vertrouwen dat ze bij ons in goede handen zijn, bij een partner op wie ze kunnen bouwen.

Kolmont legt de lat hoger. Gegarandeerd.

Kolmont - Michel

“We willen de woondroom van iedereen realiseren – ook in de steden – en tegelijk zorg dragen voor het klimaat en de toekomstige generaties.”

– Michel Verhoeven, Senior Developer 

Kolmont gaat verder

Onze klanten en investeerders staan bij ons centraal. Ons team handelt betrokken, komt afspraken na, luistert naar de klant en ontzorgt hem in het volledige proces. Relaties zijn belangrijk, zowel buiten als binnen onze organisatie. En de strenge kwaliteitsnormen die we onszelf opleggen, worden enkel gehaald dankzij de inspanning van ons hecht team. Onze werknemers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun vak. Ze stimuleren en dagen elkaar dagelijks uit om samen verder te gaan.

Kolmont staat er. Voor iedereen.

Onze ambitie is uw garantie:

  • Consequente keuze voor triple A-locaties met grote buitenruimtes.
  • Koploper in duurzame technieken, architectuur en bouwexpertise.
  • Sterk rendement voor investeerders.
  • Premium dienstverlening en begeleiding.
  • Garantie op ‘low cost living’.

Anderen lazen ook

Kolmont realiseert duurzame kantoren voor de Europese Commissie

Projectontwikkelaar Milan Vanstapel over gloednieuwe woonproject Kattenbos in Lommel

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.