Project

Zuidzicht

Hasselt29 appartementen, 1 garage

Wonen aan de blauwe boulevard
Zuidzicht ligt aan de ‘blauwe boulevard’ waar het Albertkanaal en de Demer als blauwe aders door de stad lopen. Deze locatie combineert het gemak van het stadscentrum met een aangenaam gevoel van ruimte en groen. De kade aan de kanaalkom is ondertussen verlaagd en de promenade is voorzien van zitbanken en een elegante bomenrij. Het nieuw aan te leggen Demerpark brengt de groene long rond Hasselt bovendien tot aan de blauwe boulevard.

On top of the world
In Zuidzicht woon je in een prachtig appartement waar ruimte en luxe hand in hand gaan. De terrassen zijn buitengewoon groot: tot meer dan 300 m². Ze geven het gebouw met hun gelaagdheid, witte kleur en afgeronde hoeken het ranke silhouet van een majestueuze boot. Alsof je van een permanente luxe cruise geniet. De zuidwestelijke oriëntatie en de gevelhoge ramen garanderen de beste panorama’s op het water en de skyline van Hasselt. Hier woon je letterlijk ‘on top of the world’.

Hoge afwerkingsgraad
Hoogwaardige isolatie, een goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem zorgen voor lagere energiefacturen. Elke woning haalt het wettelijk voorgeschreven E-peil – vaak is het nog lager. De architect opteerde voor een dubbele wit-zwartfaçade, een combinatie van wit gepolijst, duurzaam en kleurvast beton met zwarte aluminiumbekleding. Ook de afwerkingsgraad ligt ultrahoog.

Is dit luxueuze project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten: surf naar www.zuidzicht.be of kom een keer kijken! Geheel vrijblijvend. Het kijkappartement is elke woensdag open van 16 tot 18 uur.

Scheepvaartlaan 36, Hasselt

Meer weten over Zuidzicht?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.