Kattenbos, Lommel
 

Kattenbos

Lommel — Kattenbos

In Kattenbos is het aangenaam wonen. Deze groene, autoluwe buurt is een speelparadijs voor kinderen en bevindt zich vlakbij alle faciliteiten die je dagelijks nodig hebt, zoals de bakker, supermarkt, scholen,… Je woont er bovendien op een zucht van het centrum van Lommel. We werkten samen met verschillende architecten, waardoor jij de keuze hebt uit verschillende stijlen. Een gesloten of halfopen woning? Drie of vier slaapkamers? Op deze aangename plek voel jij je sowieso thuis. 

Project

Aanbod

Kattenbos Lommel

Nu te koop: onze gezinswoningen in deze gloednieuwe woonbuurt Lommel Kattenbos. In Kattenbos heb je de keuze uit een variatie aan woningen, elk met hun eigen karaktervolle stijl. Allemaal blinken ze uit in comfort en energiezuinigheid. Elke woning is compact ingedeeld, met een eigen, soms zuidgeoriënteerde tuin. Kies je voor een energiezuinige woning in deze buurt? Dan ga je voor gemoedsrust in een huis dat vooruitstrevend is. In ons aanbod staan duurzaamheid en kwaliteit steeds voorop.  

  • Uiterst energiezuinig: Epeil E0 
  • Halfopen of gesloten woningen
  • Vlak bij alle belangrijke faciliteiten 

Interesse? Contacteer ons voor alle info en een bezoek op maat!

Media

nieuwsbericht

Projectontwikkelaar Milan Vanstapel over gloednieuwe woonproject Kattenbos in Lommel

Midden december van vorig jaar lanceerden we de eerste fase van ons gloednieuwe woonproject Kattenbos in Lommel. Op die locatie zullen we een 40-tal woningen realiseren. […]

andere bekenen ook

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.