Project

Residentie Terrasselt

Hasselt — Meldertstraat
  • Rustig en centraal gelegen
  • In de bruisende binnenstad
  • Ruime Zuidgerichte Terrassen

Prestigieus wonen in hartje Hasselt? In een gloednieuw terrasappartement met zicht op een rustgevend binnenpark? Maak kennis met Terrasselt. 28 luxueuze appartementen met Zuidgericht terras.

Verlaagd BTW-tarief

Geniet van hoogstaand comfort aan een verlaagde BTW van 6 %. Een unieke buitenkans. Of je er zelf intrekt of het verhuurt aan een mooi rendement.

P1017 HERCKENRODE CONSTRUCT Meldertstraat Hasselt App B0 4 Terras HR 20210115 medium
Meldertstraat , Hasselt
Aanbod
  • Weldra te koop

    Terrasselt
    Terrasselt

Interesse? Wees er snel bij! Maak vandaag nog een afspraak en schrijf je in op onderstaand formulier.

Vestio Refuga Cam 08 HR 20210119
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Bekende Akzo Nobel-site in Vilvoorde transformeert naar bruisende woon- en winkelwijk ‘De Perken’

16-06-2021

De Akzo Nobel-site in Vilvoorde, in de volksmond beter bekend als ‘De Levis’, krijgt eindelijk een nieuwe toekomst. De Limburgse projectontwikkelaar Kolmont wil op de 1,5 hectare grote site ‘De Perken’ realiseren, een nieuwbouwproject met een mix van functies. De ambitieuze plannen omvatten 45 huizen, 16 appartementen en 3.100 vierkante meter buurtondersteunende retail met een ondergrondse parking voor 130 auto’s. Maar opvallend: in afwachting van de goedkeuring van het project door de stad Vilvoorde worden de voormalige fabrieksterreinen ingezaaid met meer dan 1,5 miljoen hennepplanten. Eens die volgroeid zijn, willen Kolmont en expert duurzaam bouwen ReLife er een natuurlijk isolatiemateriaal van maken.

Meer informatie?