Project

Residentie Terrasselt

Hasselt — Meldertstraat
  • Rustig en centraal gelegen
  • In de bruisende binnenstad
  • Ruime Zuidgerichte Terrassen

Prestigieus wonen in hartje Hasselt? In een gloednieuw terrasappartement met zicht op een rustgevend binnenpark? Maak kennis met Terrasselt. 28 luxueuze appartementen met Zuidgericht terras.

Verlaagd BTW-tarief

Geniet van hoogstaand comfort aan een verlaagde BTW van 6 %. Een unieke buitenkans. Of je er zelf intrekt of het verhuurt aan een mooi rendement.

P1017 HERCKENRODE CONSTRUCT Meldertstraat Hasselt App B0 4 Terras HR 20210115 medium
Meldertstraat , Hasselt
Aanbod
  • Weldra te koop

    Terrasselt
    Terrasselt

Interesse? Wees er snel bij! Maak vandaag nog een afspraak en schrijf je in op onderstaand formulier.

Vestio Refuga Cam 08 HR 20210119
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Mudhoven: een groen en kernversterkend project met ruimte voor diensten, wonen en een publieke ondergrondse parking

25-01-2021

De gemeenteraad van Lommel buigt zich vanavond een laatste keer over de plannen voor het project Mudhoven. Eens goedgekeurd kan eind dit jaar - bijna drie jaar na de eerste voorstelling van de plannen - eindelijk het startschot van de bouwwerken gegeven worden. De stad Lommel, projectontwikkelaar Kolmont en zorgverstrekker Medusa Care willen via een publiek-private samenwerking aan de Mudakkers een kernversterkend project realiseren, waarbij de focus ligt op de combinatie van wonen en diensten in een groene omgeving. Het project bundelt een ruim zorgaanbod, een kinderopvang, 60 woningen en een publieke ondergrondse parking, middenin het centrum. Op 9 februari volgt er nog een infomoment voor de buurt.

Meer informatie?