Project

Hameldijk

Dessel — Hameldijk
  • Authentieke dorpssfeer
  • Gezinsvriendelijke omgeving
  • Alle faciliteiten in de buurt

Dessel is een idyllisch dorp boordevol Kempense gezelligheid. Mét alle hedendaagse faciliteiten op een zucht. De splinternieuwe, autoluwe buurt baadt in het groen en krijgt een gloednieuwe speelzone. Ideaal voor jonge gezinnen. Natuurgebieden en kanalen liggen op wandel- en fietsafstand. Je bent ook zó aan het station in Mol en aan de oprit van de E313 en E34. Dit is een op en top woonbeleving voor wie thuis graag op adem komt.


Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in een rustige groene buurt? Goed nieuws! Want we lanceren nu onze tweede fase! Wees er snel bij en ontdek als eerste de plannen. We zien je graag verschijnen tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 15 en zondag 16 mei.

Kolmont Dessel finaal scene 8
Hameldijk 29, Dessel
Aanbod
  • Klassieke hofwoning

    Klassieke hofwoningen
    Klassieke hofwoningen

Slechts één klik verwijderd van je nieuwe thuis. Vul het formulier in, we nemen snel contact op.

Kolmont Dessel finaal scene 7
nieuwsbericht
lees nieuwsbericht

Mudhoven: een groen en kernversterkend project met ruimte voor diensten, wonen en een publieke ondergrondse parking

25-01-2021

De gemeenteraad van Lommel buigt zich vanavond een laatste keer over de plannen voor het project Mudhoven. Eens goedgekeurd kan eind dit jaar - bijna drie jaar na de eerste voorstelling van de plannen - eindelijk het startschot van de bouwwerken gegeven worden. De stad Lommel, projectontwikkelaar Kolmont en zorgverstrekker Medusa Care willen via een publiek-private samenwerking aan de Mudakkers een kernversterkend project realiseren, waarbij de focus ligt op de combinatie van wonen en diensten in een groene omgeving. Het project bundelt een ruim zorgaanbod, een kinderopvang, 60 woningen en een publieke ondergrondse parking, middenin het centrum. Op 9 februari volgt er nog een infomoment voor de buurt.

Meer informatie?