Kolmont wenst jou gezellige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe!

Terwijl de kerstlichtjes twinkelen en iedereen gezellig samenkomt, blikken we dankbaar terug op wat we samen met én dankzij jullie bereikten het afgelopen jaar.

Ook in 2023 mochten we met Kolmont heel wat bijzondere projecten realiseren, allemaal geïnspireerd door jullie dromen en ambities. Duurzame en architecturaal verfijnde woningen, uitzonderlijk bedrijfsvastgoed en warme kantoorgebouwen op unieke locaties. Plekken waar onze klanten thuiskomen, op welke manier dan ook.  

Mede dankzij jullie werd het een fantastisch jaar. We willen jullie dan ook bedanken voor het vertrouwen, en kijken alvast uit naar een even bijzonder 2024. Een jaar waarin nieuwe projecten in het leven geroepen worden, en reeds bestaande verder uitgerold. 

Wist je dat we volgend jaar onder meer starten met de herontwikkeling van appartementen op de Havermarkt in Hasselt? En met de realisatie van ons gloednieuwe woonproject Kattenbos in Lommel? Ons volledige aanbod binnen residentieel- en bedrijfsvastgoed kan je hier bekijken. 

Blijf onze kanalen volgen om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe realisaties. 

Voor nu wensen we jullie alvast ontzettend gezellige feestdagen toe en een gelukkig Nieuwjaar! 

nieuwsbericht

Anderen lazen ook

Grootste uitbreiding ooit van het dorpscentrum in Hoeselt

Iconische witte gevel blijft behouden in Aarschot

Welkom bij Kolmont!
Wens je graag meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.