• nieuwsbericht
  2015 12 104 Penthouse T te H Kolmont Zuidzicht c Danica Kus 05
  lees nieuwsbericht

  Laatste kans op exclusief wonen aan de Blauwe Boulevard

  Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De pleziervaart ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

  04 april 2022
 • nieuwsbericht
  20211023 middelste kommen kijkwoning web 18
  lees nieuwsbericht

  De kijkwoning: altijd een slim idee!

  Je toekomstige woning aanvoelen en beleven? Dat is niet eenvoudig als je alleen het bouwplan voor je hebt. Net om die reden is een kijkwoning bezoeken altijd een slim idee.

  10 november 2021
 • nieuwsbericht
  Persmoment De Perken Vilvoorde
  lees nieuwsbericht

  Bekende Akzo Nobel-site in Vilvoorde transformeert naar bruisende woon- en winkelwijk ‘De Perken’

  De Akzo Nobel-site in Vilvoorde, in de volksmond beter bekend als ‘De Levis’, krijgt eindelijk een nieuwe toekomst. De Limburgse projectontwikkelaar Kolmont wil op de 1,5 hectare grote site ‘De Perken’ realiseren, een nieuwbouwproject met een mix van functies. De ambitieuze plannen omvatten 45 huizen, 16 appartementen en 3.100 vierkante meter buurtondersteunende retail met een ondergrondse parking voor 130 auto’s. Maar opvallend: in afwachting van de goedkeuring van het project door de stad Vilvoorde worden de voormalige fabrieksterreinen ingezaaid met meer dan 1,5 miljoen hennepplanten. Eens die volgroeid zijn, willen Kolmont en expert duurzaam bouwen ReLife er een natuurlijk isolatiemateriaal van maken.

  16 juni 2021
 • nieuwsbericht
  422 cam A wit
  lees nieuwsbericht

  Mudhoven: een groen en kernversterkend project met ruimte voor diensten, wonen en een publieke ondergrondse parking

  De gemeenteraad van Lommel buigt zich vanavond een laatste keer over de plannen voor het project Mudhoven. Eens goedgekeurd kan eind dit jaar - bijna drie jaar na de eerste voorstelling van de plannen - eindelijk het startschot van de bouwwerken gegeven worden. De stad Lommel, projectontwikkelaar Kolmont en zorgverstrekker Medusa Care willen via een publiek-private samenwerking aan de Mudakkers een kernversterkend project realiseren, waarbij de focus ligt op de combinatie van wonen en diensten in een groene omgeving. Het project bundelt een ruim zorgaanbod, een kinderopvang, 60 woningen en een publieke ondergrondse parking, middenin het centrum. Op 9 februari volgt er nog een infomoment voor de buurt.

  25 januari 2021
 • nieuwsbericht
  7729 kolmont zonhoven 0006
  lees nieuwsbericht

  Dorpskern van Zonhoven ondergaat gedaanteverwisseling

  Project De Kwint omvat 68 appartementen, winkels, horeca, ontmoetingszaal en nieuw politiekantoor

  11 december 2020
 • nieuwsbericht
  Ext 01 update website
  lees nieuwsbericht
  04 december 2020
 • nieuwsbericht
  Kolmont huis te koop aanbod tuin woning lr
  lees nieuwsbericht

  Nieuwbouwhuizen zijn sinds eerste coronagolf razend populair bij Limburgse investeerders

  Kolmont Invest ziet aantal kandidaat-kopers voor woningprojecten verdubbelen .

  03 september 2020
 • nieuwsbericht
  Kolmont Portretten Buntinx 4
  lees nieuwsbericht

  Hoeselt Middelste Kommen: Groter denken dan één woonplek

  Al een decennium werkt Buntinx – Pyncket Architecten geregeld samen met Kolmont. Door al die projecten samen te realiseren, leer je elkaar natuurlijk goed kennen. Dat leidt tot een vlotte samenwerking en communicatie.

  17 juni 2020
 • nieuwsbericht
  Kolmont BIZ Kaai West KM Otehuur Hasselt Albertkanaal
  lees nieuwsbericht

  Hasselt krijgt er twee bedrijvenparken voor lokale ondernemers bij

  21 kmo-units op Stadsheide, 15 kmo-units op Kaai West

  27 mei 2020
 • nieuwsbericht
  Knauf Zuidzicht 5873 0914
  lees nieuwsbericht

  Investeren in een veilige haven

  Licht, lucht en luxe: driemaal L is scheepsrecht bij Zuidzicht in Hasselt.

  26 februari 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 06
  lees nieuwsbericht

  Investeren op hoog niveau

  14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt en waar huurprijzen boomen. Projectontwikkelaar Kolmont maakt investeren hier wel érg makkelijk. Een unieke verhuurdersservice garandeert een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

  17 februari 2020
 • nieuwsbericht
  DEF kolmont kapertoren 10
  lees nieuwsbericht

  Steeds meer Limburgers willen woning verhuren zonder ‘huisbaas’ te zijn

  Kolmont Invest lanceert als eerste Limburgse verhuurdersservice.

  03 oktober 2019
 • nieuwsbericht
  Mauro Poponcini Patrick Lootens Frank Peterschroeder
  lees nieuwsbericht

  De ontwerpers van Kapertoren? POLO Architects.

  “Zonder twijfel staat de architectuur voor de lente, waarbij het lichtgetinte gebouw mooi contrasteert met het frisgroene bladerdek van de nieuw aan te planten hazelaars – een knipoog naar de Hasselaren.”

  29 september 2019
 • nieuwsbericht
  Wittemolen bvx web 18
  lees nieuwsbericht

  KMO-park Witte Molen te Aarschot leeft volop!

  Van zon- en inbraakwerende glasfolies tot belettering van voertuigen en alles daartussen, BVX is er al jaren in gespecialiseerd (én zelfs gecertificeerd door 3M). Na enkele jaren een pand te huren in Lubbeek, besloot BVX dat het tijd was om een eigen nieuwbouwunit te kopen.

  30 augustus 2019
 • nieuwsbericht
  Meldepark werken speeltuin kijkwoning web 17
  lees nieuwsbericht

  Nieuwe kijkwoning in Meldepark.

  De gezellige woonbuurt Meldepark te Lummen heeft een gloednieuwe kijkwoning! Deze woning is volledig ingericht, zo kun je perfect de mogelijkheden van een instapklaar landhuis ervaren.

  09 juli 2019
 • nieuwsbericht
  P1017 HERCKENRODE CONSTRUCT Melderstraat Hasselt Cam05 HR 20190614
  lees nieuwsbericht

  Residentie Refuga - het verhaal van de architecten

  In het centrum van bruisend Hasselt zijn de werken aan Residentie Refuga volop bezig. De samenwerking met verschillende gereputeerde architectenbureaus resulteert in een prachtig geheel van residenties, elk met een unieke eigenheid, en een schitterende binnentuin.

  01 juli 2019
 • nieuwsbericht
  06ada227 a6c3 462a 99d3 2838f7e9a63f
  lees nieuwsbericht

  Residentie Refuga: La vie en rose

  De buurt rondom Residentie Refuga ontdekken? Dat kan nu op een wel heel leuke manier. Roos van Acker is al op pad geweest, kijk hier mee!

  19 juni 2019
 • nieuwsbericht
  P1152 BINST BEBE1729 liggend web
  lees nieuwsbericht

  Voormalige industriële ATEA-site wordt dé hippe woonbuurt aan het Prins Albertpark in Berchem

  Het oude, industriële gebouw Albert Building aan de Belpairestraat in Berchem heeft zijn eigen creatieve hub gekregen: “bel_aire”. In die hub zetten 25 Antwerpse start-ups hun eerste professionele stappen én blazen ze het leegstaande gebouw nieuw leven in. Vanaf 2020 transformeren we, samen met het Antwerpse bouwbedrijf DCA, de site om tot een moderne stadsbuurt met 77 appartementen, winkels en kantoren. Een stukje New York in Berchem, zeg maar.

  02 mei 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont gerechtshof web 13
  lees nieuwsbericht

  Een tweede leven voor verouderd vastgoed

  Recent verscheen in het magazine Trends Top Bouw een artikel over verouderd vastgoed een herbestemming geven. Hier kwam onze collega projectontwikkelaar Michel Verhoeven aan het woord.

  02 april 2019
 • nieuwsbericht
  Ursulinehof web 5
  lees nieuwsbericht

  Binnenkijken bij Ursulinenhof

  Er beweegt wat naast het oude stadhuis van Hasselt. Kolmont en Vestio bouwen hier 104 gloednieuwe serviceflats. Coördinator Jules leidt ons met plezier rond op de werf van het Ursulinenhof voor een stand van zaken.

  25 februari 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont harrys werken web 27
  lees nieuwsbericht

  Iconische witte gevel blijft behouden in Aarschot

  In Aarschot zijn de werken al goed bezig aan de voormalige bruidswinkel van Haute Couture Harry. De afbraakwerken tot de kelder zijn voltooid.

  09 januari 2019
 • nieuwsbericht
  Kolmont kapertoren werf web 2
  lees nieuwsbericht

  Kapertoren: stadswonen mét domotica

  Wie kent Kapertoren nog niet? De iconische toren die in Hasselt verrijst, op de grens tussen het Kapermolenpark en het bruisende centrum. Wie hier intrekt, ervaart het toppunt van stadswonen én … van comfort. Want de 74 appartementen en studio’s krijgen allemaal een state-of-the-art domoticasysteem.

  02 januari 2019
 • nieuwsbericht
  Middelste Kommen Hoeselt
  lees nieuwsbericht

  Grootste uitbreiding ooit van het dorpscentrum in Hoeselt

  De uitbreiding van de dorpskern van de Limburgse gemeente Hoeselt wordt stilaan een feit. Weldra telt de gemeente meer dan honderd extra gezinnen door de komst van het vastgoedproject ‘Middelste Kommen’, een nieuwe woonbuurt met 131 woningen dat pal in het centrum van de gemeente komt te liggen. In 2017 telde de gemeente nog 9.709 inwoners, maar met dit nieuwe woonproject komt de grens van 10.000 inwoners wel heel dichtbij.

  11 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  422 exterieur 007 cam B web
  lees nieuwsbericht

  Lommel krijgt eerste zorgcampus van Vlaanderen

  De Limburgse stad Lommel mag zich opmaken voor een opmerkelijke primeur. De Lommelaren krijgen binnenkort namelijk het meest uitgebreide zorgaanbod van Vlaanderen onder één dak. Het gaat om de bouw van een zorgcampus, die pal in het centrum van de stad komt te liggen. Het is de eerste in z’n soort en met zo’n 5.000 vierkante meter mag je uitgaan van een gigantische oppervlakte: bijna een voetbalveld groot. Het concept zal bovendien moduleerbaar zijn, wat betekent dat het zorg- en retailaanbod kan uitgebreid worden tot 6.000 vierkante meter, naargelang de noden.

  10 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont Werknemers 07082017 RNM 148
  lees nieuwsbericht

  Tijd voor nieuwe parkeernorm?

  Het lijkt onwaarschijnlijk, zeker omdat we allemaal wel eens hopeloos op zoek zijn naar een parkeerplaatsje in de stad. En toch kampen heel wat Vlaamse steden met een overschot aan parkeerplaatsen. Niet op straat uiteraard, wel ondergronds of achteraan nieuwe appartementsblokken. Daar staat zelfs 1 op de 5 parkeerplaatsen leeg. En volgens experts zal dat aantal de komende jaren alleen maar toenemen. Ze vragen dan ook dat de lokale overheden dringend maatregelen nemen.

  04 oktober 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont zussen 1 web 92
  lees nieuwsbericht

  Zussen worden Breese buren

  Cobbenberg in Bree krijgt er binnenkort twee nieuwe bewoners bij die elkaar wel érg goed kennen. De jonge zussen Elke en Vera Baens kochten namelijk elk een gloednieuwe woning ... binnen hetzelfde woonproject. En daar zijn zij – en wij – razend enthousiast over!

  27 september 2018
 • nieuwsbericht
  Kolmont hulstsestraat web 20
  lees nieuwsbericht

  Waarom kiezen voor nieuwbouw?

  Een woning volledig naar je smaak qua indeling en afwerking? Daar kan je op rekenen als je voor nieuwbouw gaat. Dat geldt trouwens ook voor een kant-en-klare woning. Uit honderden bouwprojecten kies je namelijk jouw favoriete woningstijl én je werkt alles precies af zoals jij het wil. Stijlvol klassiek, strak modern of elegant landelijk? Jij beslist.

  18 juli 2018
Meer informatie?